Over Praktijk Umai

Welkom bij Praktijk Umai. Wij zijn een online praktijk die advies geeft over hoe u gezond kunt leven. Nou denkt u bij gezond leven misschien snel aan een saai leven. Een leven waarbij u veel groente en fruit moet eten en veel moet sporten. Veel mensen denken dan ook dat er bij gezond leven geen lekker koekje meer gegeten mag worden of een goede borrel gedronken mag worden.

Dit is gelukkig niet helemaal waar. Een gezond leven lijden is helemaal niet zo’n straf. Natuurlijk hoort er bij een gezond leven veel groente en fruit en genoeg beweging. Maar er mag ook af en toe gezondigd worden. Het leven moet namelijk wel leuk blijven.

Op onze website adviseren wij u over hoe u zo’n gezond, maar ook leuk leven kunt leiden. Dit doen wij door middel van het geven van lekkere recepten, oefeningen om genoeg te bewegen en hulpmiddelen die helpen bij het afvallen. Ook vertellen wij wat over onze hobby’s het online gokken. Dit doen wij vooral bij het Betamo casino. Klik hier voor meer informatie daar over!